Blog 3r Primària

dimecres, 22 d’abril de 2020

Informació CIÈNCIES

Bon dia a tots i a totes, esper que les vacances de Pasqua hagin passat de la millor manera possible i que tots tingueu salut i forces per seguir endavant. Cada vegada queda menys per tornar a la normalitat!

Com alguns ja sabeu, perquè ho va comunicar na Maria Antònia a traves del WhatsApp, a partir d'ara les feines de Ciències (Naturals i Socials) les vos encomanaré cada dimarts, és a dir, un cop a la setmana.

Apart d'això, comunicar-vos també que donarem per acabat el projecte de "Les plantes" i passarem a veure altres continguts. Com ja sabeu les tasques d'aquests continguts que veurem a partir d'ara serviran per pujar-vos la mitjana que teníeu del primer i segon trimestre!

Per poder tenir en compte aquestes feines que heu anat fet i seguireu fent, no queda més remei que les me faceu arribar (n'hi ha que ja ho estau fent) a traves del meu correu electrònic jjaume@arcangelsantrafel.com 

Agrairia que durant aquesta setmana me féssiu arribar (amb fotografies, pdf, o el format que us sigui més còmode) totes les feinetes fetes del projecte de les plantes i a partir de dimarts que ve començarem amb les altres tasques. Us contestaré "Rebut" per a què sapigueu que m'arriben.

Salutacions a tots i que passeu una bona setmana!

Joan Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari